Fakültemiz Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından bölüme yeni başlayan öğrenciler için Kültürel Faaliyetler kapsamında gezi programı düzenlendi. Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Salahaddin BEKKİ ve Arş. Gör. Derya KARATAŞ tarafından düzenlenen gezide Emekli Öğretim Görevlisi Mahmut SEYFELİ ve Emekli Arkeolog Hüseyin ADIBELLİ'nin rehberliğinde Ahi Evran Külliyesi ve Kırşehir Ahilik Müzesi gezildi.

Müzede öğrencilerimizle karşılaşan Sayın Valimiz H. Mete BUHARA tarafından öğrencilerimize Ahilik kültürünün ve Ahilik Müzesinin önemi anlatıldı. Sayın Valimiz, öğrencilerin Ahilik         değerlerini özümseyerek öğrendiklerini arkadaşlarına aktaracak olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çevre bilgilendirme gezisi ve sahaf ziyareti ile gezi programı sona erdi.