Fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Öznur AKGİŞ İLHAN’ın yürütücüsü olduğu Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Anadolu Üniversitesi, ve Eskişehir Teknik Üniversitesi ortaklığında yürütülen ve TÜBİTAK 3005 Sosyal Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Programı tarafından desteklenen “Yeni Bir Turist Türü Olarak Dijital Göçebeler: Türkiye'nin Cazip Bir Destinasyon Olmasına Yönelik Stratejilerin Geliştirilmesi” projesinin açılış toplantısı gerçekleştirildi.
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesinde düzenlenen toplantıya Eskişehir Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Başkanı Levent Korkut başta olmak üzere paydaş kurumlardan temsilciler katıldı.