2023-2024 Eğitim Öğretim dönemi hazırlık çalışmaları kapsamında Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Nadir İLHAN başkanlığında Fakültemiz Akademik Genel Kurulu 19.09.2023 tarihinde Fakültemiz Konferans salonunda toplandı. Büyük bir katılımın sağlandığı toplantı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardında Dekanımız Dr. Nadir İLHAN’ın konuşmalarıyla devam etti. Geçen öğretim yılının genel bir değerlendirmesiyle birlikte yeni öğretim yılı için beklentiler ve Fakültemiz hedefleri üzerine konuşan Dekanımız, 2023-2024 Güz yarıyılında öğrenci ve çalışan memnuniyetini arttıracak faaliyet yapılmasını ve öğrencilerimizin en iyi şekilde yetiştirilmesi için yapılacak faaliyetlerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Öğrencilerimizin bize emanet edilen evlatlarımız olduğunu, onların en iyi şekilde yetiştirilmesi için gereken çalışmaların Fakültemiz akademik ve idari birimlerince hep birlikte gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yapan Dekan, konuşmasının devamında üniversitemizde yürütülen EFQM kalite çalışmalarının önemini de vurguladı.
Üniversitemizde uygulanmakta olan EFQM modeli kapsamında öğrencilerimize yenilikçi yaklaşımla yapılacak çalışmalar ile en iyi şekilde hayata hazır olmalarını sağlanması gerektiğini bildirdi.

Toplantı devamında Fakültemiz EFQM Kriter grupları tarafından yapılan çalışmalar hakkında Akademik Kurulumuza bilgilendirme sunumları yapıldı.