Fakültemiz Matematik Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Mak, Dr. Öğr. Üyesi Zehra Güzel Ergül, Araş. Gör. Dr Faruk Yılmaz ile Araş. Gör. Dr. Emine Önal Kır Depremzedelere Destek Kapsamında Düzenlenen Uluslararası Sempozyuma Katıldılar.

Üniversitemiz Matematik Bölümü öğretim üyeleri ve öğretim elemanları Konya Selçuk Üniversitesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği ve gelirlerini ülkemizin pek çok ilinde yaşanan depremden etkilenen öğrencilerin ve insanların yararına kullanacağı “2nd INTERNATIONAL E-CONFERENCE ON MATHEMATICAL AND STATISTICAL SCIENCES: A SELCUK MEETING” isimli çevrimiçi konferansa katıldı. Gerek yurt içi gerekse yurt dışından yoğun ilgi gören bu anlamlı konferansa toplam 255 kişi sözlü bildiri ile katılırken, 14 yabancı davetli konuşmacıya yer verildi. Üniversitemiz Matematik Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Zehra GÜZEL ERGÜL konferansta “A NOVEL TYPE OF INVERSE SOFT COVERING BASED ROUGH SET AND ITS APPLICATION TO DECISION MAKING” başlıklı bir sunum yaptı. Yine bölümün öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Mahmut MAK konferansa “GENERALIZED FRAMED HELICES IN EUCLIDEAN 3-SPACE” başlıklı sunumu ile katıldı. Matematik bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Emine ÖNAL KIR konferansa “ON A GENERALIZATION OF -SUPPLEMENTED MODULES” başlıklı sözlü bildirisiyle katılırken; Matematik Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Faruk YILMAZ ise konferansta “ON INVARIANT SUBSPACE OF THE SHIFT OPERATOR ON SPACE” başlıklı bildiriyi sundu.