Fakültemizde 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantıda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nadir İLHAN, Fakültemizin genel durumu hakkında bilgiler verdikten sonra eğitim-öğretim süreçlerinin daha sağlıklı yürümesi için yapılması gereken uygulamalar hususunda bilgiler verdi.

Pandemi şartları içerisinde yürütülen eğitimin kesintiye uğramaması için bir kısım tedbirlere riayet edilmesinin önemini dile getiren Dekanımız Prof. Dr. Nadir İLHAN, Fakültemiz öğretim elemanlarının öğrencilerimizin yetişmesindeki gayretlerinin önemli olduğunu ve öğretim elemanlarımızın öğrenciler açısından yön gösterici ve ulaşılabilir olmasının önemini de ifade etti. Dekanımızın, toplantıya katılan tüm katılımcılara teşekkür etmesiyle toplantı sona erdi.