markaways.com
Üniversitemizde “Mezuniyet Sonrası Kamuda Kariyer İmkânları” Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz tarafından “Mezuniyet Sonrası Kamuda Kariyer İmkânları”  konulu bir konferans düzenlendi. 29 Mayıs 2012 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güray Erener, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şahin, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Arif Bağbaşlıoğu ile çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katıldı.

Programa konuşmacı olarak katılan Doç. Dr. Yüksel Bilgili, ders çalışma tekniğinin nasıl olması gerektiğinden ve üniversiteye yerleşmek için yapılan sınavların içeriğinden bahsetti. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine Kamu Personeli Seçme Sınavı için kitap önerilerinde bulunan Yüksel, yüksek lisans yapmanın önemine de değinerek öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Programının sonunda bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güray Erener öğrencilere yüksek lisans yapmaları tavsiyesinde bulundu. Erener, Doç. Dr. Yüksel Bilgili’ye de katılımından dolayı teşekkür ederek plaket verdi.