•      Fen-Edebiyat Fakültesinde 26.05.2015 tarihinden buyana dekan yardımcılığı görevini yürüten Doç. Dr. Ali AKBULUT'un 12.09.2017 tarihinde Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğüne atanması nedeniyle boşalan dekan yardımcılığı görevine Fakültemiz Matematik Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Mahmut MAK atanmıştır

17.04.2018 tarihinde yapılan devir teslim töreninde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nadir İLHAN Fakültemizdeki dekan yardımcılığı süresince öz verili çalışmları ve katkıları dolayısıyla Doç. Dr. Ali AKBULUT'a teşekkür ederek bir plaket takdim etmiş ve atandığı müdürlük görevinde başarılar dilemiştir.

Prof. Dr. Nadir İLHAN'ın verdiği plaketin ardından Doç. Dr. Ali AKBULUT da görevini devrettiği Dr. Öğr. Üyesi Mahmut MAK'a sunduğu bir çiçekle yeni görevinde başarılar dilemiştir.