Üniversitemiz Türkoloji Topluluğu tarafından Fakültemiz konferans salonunda “Aytmatov Anlatılarında İnsan” konulu bir konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB) Başkanı ve Maltepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Korkmaz katıldı.

Konferans öncesi Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Rektör Yardımcısı Ahmet Gökbel ile Dekanımız Prof. Dr. Nadir İlhan ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı makamında ziyaret ettiler. 21 Aralık 2017 tarihinde rektörlük makamında ve samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Üniversitemizde bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Üniversitemizin başarılı çalışmalarını takip ettiğini söyledi. Rektörümüz Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya çalışmalarında başarılar dileyen Korkmaz, bu tür organizasyonlarda tekrar biraya gelmekten memnun olacağını dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Karakaya, Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB) Başkanı ve Maltepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’a teşekkür etti.