Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümü oryantasyon toplantısı 26 Eylül 2017 tarihinde 1.sınıf öğrencilerimiz ve bölüm hocalarımızın katılımı ile gerçekleşmiştir. Toplantımızın açılış konuşmasını bölüm başkanımız sayın Prof.Dr. Muhammet GAFFAROĞLU gerçekleştirmiş ve tüm öğrencilerimize hoşgeldin dileklerini iletmiştir. Bölüm tanıtım ve iş olanakları hakkında bölüm başkan yardımcımız sayın Doç. Dr. Serap YALÇIN AZARKAN tarafından bir sunum gerçekleştirilmiş ve öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir. Sonrasında yiyecek ve içecek ikramı gerçekleşmiştir. Tanışma ve oryantasyon toplantısı ile öğrencilerimiz ders hocaları ve danışman hocaları ile tanışma fırsatı bulmuş ve bölüm hakkında genel bir bilgiye sahip olmuşlardır.