Sevgili Öğrenciler;

Pandemi süreci dolasıyla uzun süre uzak kaldığınız Bölümlerinizi, Fakültemizi özlediğinizi bir an önce yüz yüze eğitime başlama isteğinizi biliyoruz. Biz öğretim üyeleri de sizleri ve sınıflarda dersleri özledik. Ancak Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, YÖK yazısıyla bildirilen ve Üniversitemiz Senatosunun kararıyla 2020-2021 Güz yarıyıl derslerinin uzaktan eğitimle yapılacağı kararı alınmıştır.

Rektörlüğümüzün ‘’YÖK Başkanlığının 04.09.2020 tarih ve 55362 sayılı yazısına istinaden uygulamalı derslerin yüz yüze yapılmayıp ara tatil ve yaz dönemine (2021-Haziran-Temmuz-Ağustos) ertelenmesine…’’dair direktifler doğrultusunda öğrencilerimizin mağdur olmaması için bu dönem Fakültemizin bütün bölümlerinde dersler AYDEP üzerinden uzaktan eğitimle yapılacaktır.

Yeni eğitim öğretim yılınızı tebrik eder başarılar dilerim.

Prof. Dr. Nadir İLHAN

Olusturulma Tarihi:2020-09-21 15:33:26